Groendak

van de zaak

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket
Het nieuwe werken vraagt om aandacht! 

We werken meer thuis en dat zal zo blijven. De hittestress maakt dat werknemers slecht slapen en de kwaliteit van werken afneemt. Energie vretende airco’s worden gretig afgenomen, terwijl een groendak als één v.d. voordelen de woning tot 4 graden verkoelt. De maatschappelijk verantwoorde werkgever kan hier iets aandoen. 

Groene daken mogelijk maken voor je personeel. Logisch toch? Zo vertelde wij aan Sublime FM en De ondernemer en aan Voor de wereld voor morgen

Groendak van de zaak

Ondersteun je medewerkers bij het nieuwe thuiswerken en zorg voor een gezond en duurzaam woonwerkklimaat en vitale werknemers. Wat dacht je van het toegankelijk maken van de aanschaf van groene daken via jou als werkgever?

Groene daken bieden verkoeling, verhogen het rendement van zonnepanelen, beschermen het dak, dragen bij aan de biodiversiteit en zuiveren de lucht. Om zomaar wat voordelen te benoemen. Lees meer >>

Het concept ‘Groendak van de zaak’ is i-depot gecertificeerd

Verhoog de kwaliteit van werken

Het aanleggen van groene daken biedt een ongekend aantal voordelen en is gemakkelijk toepasbaar, wenselijk en “betaalbaar”. Niet voor niets simuleren gemeenten en waterschappen de aanschaf van groene daken subsidies. Zeker nu thuiswerken de norm lijkt te zijn vraagt dit om nieuwe “maatregelen”. Om de kwaliteit van werken te verhogen en hittestress te adresseren. En dat is makkelijk!

De aandacht van steden en rijksoverheid voor groen in de woonomgeving is de afgelopen jaren toegenomen. Gezondheid en welzijn van burgers, het klimaatbestendig maken van steden zijn hiervoor belangrijke redenen.  Lees het artikel  >>

Groendak van de zaak

Toekomstgericht denken en doen. Beweging en versnelling en werken aan oplossingen voor hittestress en wateroverlast creëer je van onderaf. Bij de mensen thuis. Dezelfde mensen die ook werknemer, opdrachtgever en eigenaar van panden zijn. De wens is er vaak wel, maar niet iedereen heeft de middelen om het groene dak aan te laten leggen. 

Groendak van de zaak biedt de werkgever de gelegenheid het personeel tegemoet te komen met een aantrekkelijke regeling. Medewerkers ontvangen:

  • Korting op de aanschaf van het groendak
  • Een financiële tegemoetkoming vanuit de werkgever (WKR)
  • Begeleiding bij de aanschaf en eventuele subsidie aanvragen
  • Het Groene Loket ontzorgt volledig en pakt alle communicatie en activiteiten op

Start het gesprek

Ga in gesprek met Het Groene Loket en ontdek hoe wij jou als werkgever of werknemer kunnen ondersteunen bij het aanbieden van ‘Groendak van de zaak’, zodat we samen kunnen werken aan een groene, koele en regenbestendige leefomgeving.

Groene Groet, Tamara van Dijk – Oprichter
020 772 0488
Mail 

Het concept ‘Groendak van de zaak’ is i-depot gecertificeerd

HET GROENE LOKET

Het Groene Loket als leverancier van groendaken werkt samen met bewoners(groepen) en organisaties aan een groen, koel en regenbestendig Nederland.

Contact

Amsteldijk 216
1079LK Amsterdam
020 7720488
info@hetgroeneloket.nl

Volg @hetgroeneloket op socialmedia

© 2022 Het Groene Loket. All Rights Reserved.