Trakteer jouw medewerkers op een groendak

Ondersteun je medewerkers bij het nieuwe thuiswerken en zorg voor een gezond en duurzaam woonwerkklimaat en vitale werknemers. Wat dacht je van het toegankelijk maken van de aanschaf van groendaken via jou als werkgever? Een duurzame traktatie en employee benefit.

Groendak van de zaak

Het aanleggen van groendaken biedt een ongekend aantal voordelen en is gemakkelijk toepasbaar, wenselijk en “betaalbaar”. Niet voor niets stimuleren gemeenten en waterschappen de aanschaf van groendaken met subsidies. Zeker nu thuiswerken de norm lijkt te zijn vraagt dit om nieuwe "maatregelen". Om de kwaliteit van werken te verhogen en hittestress te adresseren. En dat is makkelijk!

De aandacht van steden en rijksoverheid is gericht op groen. Gezondheid en welzijn van burgers, het klimaatbestendig maken van steden zijn hiervoor de redenen.  Lees het artikel  >>

We vertelde erover op Sublime FM, De ondernemer en Voor de wereld voor morgen.nl (2020)

Groendak onderhouden

Gezonde woon- en werkomgeving

Start het gesprek

De aanschaf van een groendak mogelijk maken voor je personeel. Logisch toch? 

Ga in gesprek met Het Groene Loket en ontdek hoe wij jou als werkgever of werknemer kunnen ondersteunen bij het aanbieden van ‘Groendak van de zaak’, zodat we samen kunnen werken aan een groene, koele en regenbestendige woon- en werkomgeving.

Groene groet, 
Tamara van Dijk
Oprichter Het Groene Loket
020 772 0488
Mail 

Het concept ‘Groendak van de zaak’ is i-depot gecertificeerd