Droom jij over het hebben van je eigen groendak, maar is het er nog niet van gekomen? Het Groene Loket deelt uit. Je maakt kans op het winnen van jouw eigen groendak.

Over ons

Het Groene Loket heeft als doel bewoners te attenderen op de mogelijkheden de leefomgeving te vergroenen, verkoelen en regenbestendig te maken. Mede door de aanleg van groene daken. Groene daken bieden vele voordelen en een betaalbare en duurzame oplossing voor je woning / schuur. Zo zijn er in diverse gemeenten subsidies voor de aanschaf en aanleg beschikbaar. Het Groene Loket werkt samen met diverse expert partners en organisaties op het gebied van vergroening en dakinnovatie en ondersteunt bewoners bij de aanschaf en aanleg van groene daken. Wil je direct aan de slag?

In onze shop vind je diverse groendak sets vanaf €43 p/m2 inclusief BTW.

Wat moet je doen?

Meld jouw dak (voor 1 juni 2020) aan via onderstaand formulier. Motiveer waarom juist jij zo’n heerlijk functioneel, verkoelen en beschermend groendak nodig hebt.

Misschien wordt je uitzicht vervuild door het zicht op zo’n inspiratieloos zwart dak, of heb je last van hittestress in de warme zomer maanden. Wellicht ben je gewoon gek op bloemetjes en bijtjes of heb je last van wateroverlast door regenval? Vertel het ons.

Je ontvangt een voorbeeld offerte voor jouw groendak, hoort meer over de subsidiemogelijkheden in jouw gemeente en doet automatisch mee aan de win actie.

Let op! Je kunt alleen meedoen wanneer je eigenaar van het object of de woning bent. Helaas kunnen we voor huurders niets doen.

  • Aanmelden kan tot 1 juni 2020 via bovenstaand formulier.
  • Iedere deelnemer ontvangt vrijblijvend een groendak offerte.
  • Aanlegkosten worden niet opgenomen in deze indicatieve offerte.
  • Allen eigenaren van de woning en/of het object kunnen deelnemen.
  • Inzendingen na 1 juni 2020 datum zijn uitgesloten voor deelname.
  • Over de uitslag zal half juni worden gecorrespondeerd.
  • Het staat het Groene Loket vrij om een selectie te maken voor een groendak i.v.m de winactie.
  • De prijzen in de offerte zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.
  • Het te winnen groendak bestaat uit een kant en klare aanlegset, waarmee je zelf gemakkelijk aan de bak kunt gaan excl. eventuele aanlegkosten. Optioneel besluit het Groene Loket het dak alsnog aan te leggen.
  • Uiteraard adviseren wij consumenten met een hoog gelegen dak om een specialist in te huren voor de uitvoer. Mede gezien de veiligheidsvoorschriften.

SUCCES!