Het Groene Loket activeert en begeleidt bewoners bij de aanleg van groene daken. Dit doen wij op individueel niveau maar ook voor bewonersgroepen.  Samen werken aan een groene, koele en regenbestendige stad is het mooiste wat er is.

Samen aan de slag

Niets is leuker dan samen aan de slag te gaan in de straat. Het aanleggen van meerdere groene dak in de buurt levert diverse extra voordelen op.  

Staffelkorting

Het bundelen van de aanvraag en de levering brengt als snel een mooi prijsvoordeel met zich mee in de vorm van een staffelkorting. 

De wijkaanpak

Wil jij jouw wijk activeren? We helpen je graag op weg. Onderstaand vind je meer informatie over de stappen die wij samen maken om je te begeleiden. 

Stappenplan wijkaanpak

  • Digitale flyer, wanneer je het leuk vindt maken we een digitale flyer op speciaal voor jouw initiatief.
  • Bij een minimale afname van 5 objecten, bijvoorbeeld schuurtjes ontvangen jullie een staffelkorting.
  • Er kan dan een overzicht aangeleverd worden van objecten of iedere bewoner kan zelfstandig een aanvraag indienen via ons aanvraagformulier incl. vermelding naam initiatief. In dat geval ontvangt iedere bewoner een eigen offerte.
  • Een groendak kun je vrij gemakkelijk zelf aanleggen (aanleginstructie), bij een wijkaanpak komen wij altijd even langs om jullie op weg te helpen. 
  • Het is ook mogelijk de aanleg door ons te laten verzorgen. 
  • We bieden diverse kant en klare aanlegsets aan. De meest gangbare is de alles in één set 40mm
  • De aanleg van groene daken wordt vaak gestimuleerd via een mooie subsidie. We ondersteunen er graag bij. Ontdek jouw subsidie
 

Kom met ons in gesprek en ontdek wat jij voor jou en de buren kunnen betekenen waar het gaat om het vergroenen, verkoelen en het regenbestendig maken van jullie omgeving.