het groene loket

& partners

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket

Werken aan een klimaatbestendig NL

Door de inzet van promotiecampagnes, activiteiten en nauwe samenwerking met belanghebbenden, waaronder bewoners, scholen, gemeenten en duurzame initiatiefnemers maken wij samen met onze partners het verschil. 

Bewoners activatie en ondersteuning 

Het Groene Loket ondersteunt bewoners bij de aanvraag en eventuele aanleg van groendaken. En attendeert hen op de subsidiemogelijkheden bij de gemeenten en waterschappen. Dit doen wij op individueel niveau, via wijkaanpakken en onze partners, waaronder waterschappen, gemeenten en organisaties 

Wij staan voor de hoogste kwaliteit en werken samen met de marktleider kweker Sempergreen®Voor de installatie en controle van de daken werken wij met dakexpert en gecertificeerde installatiepartner Groendakcoach.

Oprichter Tamara van Dijk

Media

communicatie

Partners

organisaties

Bewustwording is belangrijk om een beweging te creëren van onderaf of eigenlijk bovenaf. Dat kan alleen door samenwerking en het inschakelen van de juiste partnerplatformen met een duurzame doelstelling. Of het nu gaat om mooie aanbiedingen voor de afnemers of de medewerkers via Groendak van de zaak. Doelstelling is zoveel mogelijk bewoners te activeren.

Samenwerking

partnerships

Wij werken samen met diverse erkende partners verspreid over Nederland en zorgen zo voor de kwalitatieve aanleg van jouw groendak. Het Groene Loket treed op als verbinder en begeleidt de diverse trajecten.  Zo is Het Groene Loket aangesloten bij: