Doelstelling

Er wordt onvoldoende gecommuniceerd met de consument, waar het gaat om de noodzaak voor klimaatadaptatie en de mogelijkheden daarvoor. Het groene loket stimuleert vergroening in de steden, om zo wateroverlast ontstaan door hoosbuien te adresseren. Het informatieplatform stimuleert consumenten om de leefomgeving te verduurzamen en regenbestendig te maken. Door de inzet van promotiecampagnes, activiteiten en nauwe samenwerking met belanghebbenden.

De winkel

Onze shop biedt een aantal basisproducten om te starten met “vergroenen” en het regenbestendig maken van de leefomgeving. Heb jij een mooi product (gezien) en is hij onmisbaar in de shop? Vertel het ons.

Partners

Afhankelijk van de grote van het vergroeningsproject kan het verstandig zijn een erkend bedrijf in te schakelen. Wij brengen je in dat geval graag in contact met erkende leveranciers.

Vrienden van

Om de krachten te bundelen en de juiste kennis te delen, werkt Het groene loket nauw samen met diverse inspirerende (regionale) partners en social enterprises. Samen ben je sterk en vele handen maken weinig werk. Ben jij een maatschappelijk verantwoorde en/of betrokken ondernemen. Neem dan contact op en sluiten je aan als vriend van dit initiatief.

Wil jij deelgenoot zijn en je verbinden aan de missie om meer stedelijk groen te realiseren? Als leverancier, partner of vriend?