Over Het Groene Loket

Samen werken aan een groen, koel en regenbestendig Nederland! Onze missie is om het onbenutte dakenlandschap klimaatbestendig in te richten. Hiervoor bundelen wij de krachten met onze partners, organisaties en bewoners. Zo transformeren we het ongebruikte daklandschap tot multifunctionele dakheides. We streven naar hoogwaardige kwaliteit en werken met diverse experts en de beste leveranciers. 

Laten we samen bouwen aan een klimaat- en toekomstbestendig Nederland.

Service op maat

Beste kwaliteit

Snelle prijsindicatie

Begeleiding van A tot Z

Het onbenutte dakenlandschap duurzaam inrichten

Bij Het Groene Loket zijn we ervan overtuigd dat groendaken een cruciale rol spelen in het bevorderen van duurzaamheid, het vergroten van biodiversiteit en het verbeteren van de kwaliteit van onze woon- en werkomgeving. Door daken te transformeren tot multifunctionele dakheides, dragen we samen met jou bij aan een groen, koel, klimaat- en toekomstbestendig Nederland. Groendaken bieden een gemakkelijk en betaalbare toepassing om de stede klimaatbestendig in te richten.

 

Groendaken bieden talloze voordelen, zoals verkoeling in de steeds warmer wordende zomers, het bevorderen van luchtkwaliteit en het bufferen van regenwater. Bovendien creëren ze een habitat voor planten en dieren, waardoor de biodiversiteit wordt gestimuleerd. Laten we samen de potentie op ons ongebruikte dakenlandschap inzetten en de kracht van groene daken benutten en onze leefomgevingen duurzamer maken.

In samenwerking met

Het Groene Loket groendaken werkt nauw samen met diverse partners om bewoners, bedrijven en organisaties te activeren om Nederland klimaatbestendig in te richten. Samen promoten wij bijvoorbeeld verschillende concepten zoals 'Groendak van de zaak®' en het 'grote GROENE DAKENPLAN®'.

Passie voor duurzaamheid en vergroening

Het Groene Loket is gedreven door passie voor duurzaamheid en het vergroenen van steden. We zijn jouw betrouwbare partner voor vergroening of je nu bewoner of vastgoed eigenaar bent. Ons DNA bestaat uit innovatie, kwaliteit, service en betrokkenheid. We bieden volledige ondersteuning en werken samen met gerenommeerde experts en leveranciers. Sluit je aan bij onze groene missie om het onbenutte dakenlandschap functioneel in te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw dak?

Stel je groendakpakket samen via de handige rekentool, ontvang je prijsindicatie en vraag je vrijblijvende offerte aan.