het groene loket

& partners

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket

Werken aan een klimaatbestendig NL

Door de inzet van promotiecampagnes, activiteiten en nauwe samenwerking met belanghebbenden, waaronder bewoners, scholen, gemeenten en duurzame initiatiefnemers maken wij samen met onze partners het verschil. 

Het Groene Loket begeleidt bewoners bij wijkinitiatieven en ondersteunt gemeenten bij de activatie van bewoners.

Groendak aanleg

Het Groene Loket ondersteunt bewoners bij de aanvraag en eventuele aanleg van groene daken. En attendeert hen op de subsidiemogelijkheden bij de gemeenten en waterschappen. 

Naast de verzorgde aanleg geven wij ook advies over toepasbaarheid van het groendak en eventueel verzorgen we het dakherstel.

 

Het Groene Loket in de media

Partners & Leveranciers

Wij werken samen met diverse erkende partners verspreid over Nederland en zorgen zo voor de kwalitatieve aanleg van jouw groendak. Het Groene Loket treed op als verbinder en begeleidt de diverse trajecten.

Bewustwording is belangrijk om een beweging te creëren van onderaf of eigenlijk bovenaf. Dat kan alleen door samenwerking en het inschakelen van de juiste partnerplatformen. Zo is Het Groene Loket aangesloten bij:

HET GROENE LOKET

Het Groene Loket als leverancier van groendaken werkt samen met organisaties en bewoners(groepen) aan een groen, koel en regenbestendig Nederland.

Contact

Amsteldijk 216
1079LK Amsterdam
020 7720488
info@hetgroeneloket.nl

Volg @hetgroeneloket op socialmedia

© 2022 Het Groene Loket. All Rights Reserved.