het groene loket

& partners

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket

Werken aan een klimaatbestendig NL

Door de inzet van promotiecampagnes, activiteiten en nauwe samenwerking met belanghebbenden, waaronder bewoners, scholen, gemeenten en duurzame initiatiefnemers maken wij samen met onze partners het verschil. Het 'grote GROENE DAKENPLAN' is een mooi voorbeeld.

Voor bewoners & organisaties

Het Groene Loket ondersteunt bewoners en organisaties bij de aanvraag en eventuele aanleg van groendaken. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. We zorgen niet alleen voor groene daken, wanneer gewenst combineren wij dit met dakherstel, isolatie en zonnepanelen. We denken mee, treden op als projectleider en ondersteunen bij de subsidiemogelijkheden. Dit doen wij op individueel niveau, via wijkaanpakken en onze partners, waaronder waterschappen, gemeenten en organisaties 

Wij staan voor de hoogste kwaliteit en werken samen met de marktleider kweker Sempergreen®Voor de installatie en controle van de daken werken wij o.a. met dakexpert en gecertificeerde installatiepartner Groendakcoach.

Groengeel collectief: Eresi Solar, groendakcoach, Nieuwenhuizen
Groendak zonnepanelen Groenlinks Tamara van Dijk

Oprichter Tamara van Dijk

Partners

organisaties

Bewustwording is belangrijk om een beweging te creëren van onderaf of eigenlijk bovenaf. Dat kan alleen door samenwerking en het inschakelen van de juiste partnerplatformen met een duurzame doelstelling. Of het nu gaat om mooie aanbiedingen voor de afnemers of de medewerkers via Groendak van de zaak. Doelstelling is zoveel mogelijk bewoners te activeren.

Samenwerking

partnerships

Bewustwording creëren doe je niet alleen, dat geldt net zo goed voor versnelling. Dat doe je samen. We gaan aan de bak op het dak!