Het Groene Loket is een Social enterprise met de doelstelling een bijdrage te leveren aan het vergroenen van onze stad. Om zo in te spelen op de problematieken ontstaan door klimaatsverandering en verstedelijking. Dat klinkt serieus en dat is het ook, maar tegelijkertijd is het hartstikke leuk.

Hoe dragen wij bij?

Het groene loket informeert consumenten over de mogelijkheden en aandachtspunten waar het gaat om het vergroenen en regenbestendig maken van de eigen woning. Dit doet zij door gerichte campagnevoering, het organiseren van informatie bijeenkomsten en nauwe samenwerking met haar partners. Het groene loket de inspireert en faciliteert de consument bij de aanschaf van toegankelijke oplossingen variërend van kant en klare groendak sets tot regentonnen en project management.

Meld jouw initiatief aan

Er vinden diverse (lokale) initiatieven plaats om de consument te activeren, die net als groenoplossingen de aandacht verdienen. Sharing is caring en dat is wat wij doen. Wil jij onderdeel van ons loket worden of heb jij een mooi product en/of initiatief dat de aandacht verdiend. Meld het ons.

Word partner

Om de krachten te bundelen werkt Het groene loket nauw samen met diverse inspirerende (kennis)partners, waaron Bakker Buitenleven, Joru Begroeningstechnieken, Stichting Roofupdate, De Levende Tuin en Sempergreen. Samen ben je sterk en vele handen maken weinig werk. Wil jij deelgenoot zijn van onze movement en je verbinden aan de missie om meer stedelijk groen te realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga jij voor groen, maar heb je nog een vraag. Laat het ons weten!

Het Groene loket werkt samen met diverse erkende organisaties en stichtingen en is aangesloten bij diverse duurzame platformen.

PARTNERS

DUURZAME PLATFORMEN