hetgroene loket

algemene voorwaarden
eigen aanleg

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket
Toepasbaarheid groendak
 1. Zonder officiële dakconstructie berekening geldt advies over de toepasbaarheid als indicatief. 
 2. Constructie problemen zijn de verantwoording van de afnemer. 
 3. Bij eigen aanleg geldt de uitkomst van een dak inspectie als vrijblijvend advies. 
 4. Voor een eventuele dakinspectie op aanvraag brengen wij, tenzij ander benoemd €69,- incl. btw in rekening. 
Uitgangspunten en randvoorwaarden
 1. Afnemer ontvangt voorafgaand aan levering de algemene voorwaarden zoals vermeld in de offerte en op de factuur.
 2. Tevens ontvangt de afnemer bij de bevestiging van levering de informatie voor de aanleginstructie en onderhoudsinstructie.
 3. Alle niet benoemde materialen in de opdrachtbevestiging vormen geen onderdeel van deze offerte.
 4. Wij behouden ons het recht om tussentijdse prijsstijgingen door te voeren binnen 2 maanden na toezending van offertes.
 5. Afnemer heeft in dat geval het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer de prijsstijging meer dan 5% op het offerte bedrag betreft.
 6. Wanneer de bestelling voor levering is geplaatst heeft consument tot 5 werkdagen voor levering recht om de leverdatum te verplaatsen tot een moment binnen 30 dagen.
 7. Bij levering aan huis zonder verzorgde aanleg brengen wij de gehele factuur voorafgaand in rekening, deze dient door de klant voorafgaand aan levering te zijn voldaag.
 
Garantie & materialen
 1. HGL betrekt haar materialen bij het erkende en gecertificeerde leverancier.
 2. Mits de onderhoudsinstructie is gevolgd geldt een jaar garantie op de vegetatie. Op de overige materialen 5 jaar.
 3. De formaten van de lagen binnen set wijken af en zijn afhankelijk van het benodigde dakoppervlak.
 4. Afnemer draagt zelf zorg voor de verwerking van eventuele restmaterialen.
 5.  Materialen worden op een pallet(s) geleverd daar waar de transporteur toegang heeft.

 

 
 
 

Wat onze klanten zeggen

Google Reviews

Herman CalisHerman Calis
11:10 08 Nov 22
We zijn zeer ingenomen met zowel de aanvraagprocedure, de levering als het resultaat. Complimenten voor zowel de zeer duidelijke instructie voor het leggen als voor de hele afhandeling! Je bent een topper Tamara ! Nog veel succes met je onderneming want je bent erg goed bezig!24m2 in 1 ochtendje gelegd - kind kan de was doen!!
Herman CalisHerman Calis
11:10 08 Nov 22
We are very pleased with the application procedure, the delivery and the result. Compliments for both the very clear instructions for laying and for the entire handling! You are the best Tamara! Good luck with your business because you are doing a great job!24m2 laid in 1 morning - child can do the laundry!!
JaccoJacco
12:27 08 Oct 22
What a nice and friendly company Het Groene Loket is! From the very first contact you will find a super friendly Tamara who responds quickly and adequately. After we agreed on a delivery date, my roof turned out to be leaking. Even last minute delivery delays were possible. Class! The green roof has now been installed and the installation instructions are also very clear. A kid can do the laundry, actually. 7 square meters was finished in two hours. I advise everyone to take a green roof from Het Groene Loket. That makes the Netherlands just that little bit more beautiful.
JaccoJacco
12:27 08 Oct 22
Wat een leuk en vriendelijk bedrijf is Het Groene Loket! Vanaf het allereerste contact tref je een supervriendelijke Tamara die snel en adequaat reageert. Nadat we een leverdatum hadden afgesproken bleek mijn dak te lekken. Zelfs lastminute uitstellen van levering was mogelijk. Klasse! Inmiddels ligt het groendak erop en blijkt ook de leginstructie erg duidelijk. Een kind kan de was doen, eigenlijk. 7 vierkante meter lag er in twee uurtjes op. Ik raad iedereen aan om een groendak van Het Groene Loket te nemen. Dat maakt Nederland net weer wat mooier.
Jeroen KluftJeroen Kluft
13:26 29 Aug 22
Excellent partner for the construction of a green roof. From the advice in advance, the thinking along to the delivery of the materials was arranged as well.Tamara responds quickly and kindly.Thank you for another piece of greening and climate positivity!
Jeroen KluftJeroen Kluft
13:26 29 Aug 22
Prima partner voor het (laten) aanleggen van een groen dak. Van het advies vooraf, het meedenken tijdens tot het leveren van de materialen was als goed geregeld.Tamara reageert snel en vriendelijk.Dank voor weer een stukje vergroening en klimaatpositiviteit!
Hans de HoopHans de Hoop
11:46 25 Aug 22
Bestellen en levering binnen 1 week, keurig door de chauffeur bij de poort gezet. Binnen 3 uur lag het er op (20m2). Wel aan te raden om het met z'n tweeën te doen.
Hans de HoopHans de Hoop
11:46 25 Aug 22
Order and delivery within 1 week, neatly placed at the gate by the driver. It was finished within 3 hours (20m2). It is recommended to do it in pairs.
Henk van IngenHenk van Ingen
14:21 24 Jun 22
Zeer blij met ons groendak!! Vlotte levering voor de deur, daarna aan de slag. Voldoende materiaal van alle componenten. Duidelijke "leginstructie" middels plaatjes en filmpjes; alles geslaagd, géén problemen gehad!!
Hans EverhardHans Everhard
14:48 21 Jun 22
Mooi groen Sedumdak gemaakt met het spul van het groene loket. Staat nu prachtig in bloei. Goede service gekregen.
Maxim FerschtmanMaxim Ferschtman
19:03 09 Jun 22
Zeer goede service en begeleiding van Tamara van Het Groene Loket bij het proces van aanschaf en aanleg van een groen dak, oorspronkelijk via Greenchoice. Het dak is prachtig geworden; echt een verrijking van het uitzicht en de tuin. Aanleg heeft Tamara geregeld door Groendakcoach en dat was ook top.
Maxim FerschtmanMaxim Ferschtman
19:03 09 Jun 22
Very good service and guidance from Tamara of Het Groene Loket in the process of purchasing and installing a green roof, originally through Greenchoice. The roof has become beautiful; really an enrichment of the view and the garden. Tamara arranged the construction by Groendakcoach and that was great too.
S gemS gem
11:50 24 May 22
Through my employer, 1 of the greenest providers in the world, we were able to order a green roof through a beautiful construction in collaboration with Het Groene Loket. We were allowed to go through the entire process from orientation to ordering, asking questions, our questions were answered quickly, etc. And finally built the green roof myself. Great service and clear communication, thank you very much!!
S gemS gem
11:50 24 May 22
Via mijn werkgever 1 vd groenste providers ter wereld konden we via een mooie constructie in samenwerking met Het groene loket groene dak bestellen. We hebben het hele proces mogen doorlopen van oriënteren tot bestellen, vragen stellen, onze vragen werden snel beantwoord ect. En tot slot zelf het groene dak aangelegd. Goede service en duidelijke communicatie hartstikke bedankt.!!
Erik CourrierErik Courrier
10:06 17 May 22
I had a fairly large area of ​​about 33m2 with a garage and shed. I was brought to the website by a Greenchoice campaign on the green part. I requested the quote online, and then requested a final quote. Tamara was easy to reach for other questions, and the shipment arrived on the scheduled day. I was able to get started right away thanks to the step-by-step list and video explanation. There was even a piece of extra sedum to be able to choose the most beautiful. Installed in about 8 hours, it was a good workout! In short, happy with the roof, it is an extension of the garden.
Erik CourrierErik Courrier
10:06 17 May 22
Ik had een redelijk groot oppervlakte van ongeveer 33m2 met garage en schuur daarbij. Ik werd op de website gebracht door een Greenchoice campagne op het groene deel. De offerte heb ik online aangevraagd, en vervolgens een definitieve offerte aangevraagd. Voor overige vragen was Tamara goed te bereiken, en de zending kwam op de geplande dag. Ik kon direct aan de slag dankzij de stappenlijst en video uitleg. Er was zelfs een stuk extra sedum om de mooiste te kunnen uitkiezen. In ongeveer 8 uur geinstalleerd, het was wel een goeie workout! Kortom blij met de dak, het is een verlenging van de tuin.
Remco BervoetsRemco Bervoets
14:31 15 Dec 21
Het Groene Loket heeft mij geweldig ondersteund met de vele vragen die ik had (constructie sterk genoeg, bitumen dak in goede staat). Dat er een dakcoach langs kon komen voor een laatste check was top. Het leggen was erg gemakkelijk en binnen een paar uur gedaan (25m2). Het ziet er gelijk mooi uit, echt een aanrader!
R. RietveldR. Rietveld
15:58 07 Dec 21
Sedum dak gekocht via Greenchoice / Het Groene loket.De bestelling en levering zijn door Het Groene loket geregeld.Mijn ervaring was buitengewoon plezierig. Ging af en toe iets niet direct goed met factuur (Greenchoice korting) maar werd na melding direct goed opgelost. Verder werden al mijn vragen zeer snel en correct beantwoord.Kan deze partij zeker aanbevelen.
Bert-jan olivierBert-jan olivier
16:51 08 Nov 21
Prima ervaring met Het Groene Loket. En groen dak zelf gelegd met het pakket dat zij leveren. Communicatie verloopt helder en prettig en het pakket was voldoende om een garage dak van 33 vierkante meter te beleggen. De instructie is helder en er wordt snel gereageerd op vragen. Het sedumdak is goed zelf te leggen. Alleen de sedumrollen zijn wat zwaar. Wij hebben met een zeil en touw, glijdend over een ladder, ze het dak opgehesen. Nu van het voorjaar kijken of het sedum mooi gaat bloeien.Kortom Het Groene Loket komt de afspraken prima na en levert een groen dak pakket voor een nette prijs.
Martin van der MeijdenMartin van der Meijden
06:23 17 Oct 21
Via een item in een nieuwsbrief bij "Het Groen Loket" terechtgekomen. De website geeft uitstekende informatie, ook wat betreft de Installatie van het sedumdak. De prijs was voor mij geen issue. Het ging maar om 9m2 (betonnen dak van een schuurtje in de tuin) en ik had het er graag voor over om de natuur een handje te helpen. Was trouwens ook te weinig m2 om subsidie voor aan te vragen. Installatie was simpel: dak schoon vegen, filterlaag, substraat, en de sedumbedekking. Afwerken met randje kiezels.... en klaar (alleen en in 2,5 uur). Puntje van verbetering: de communicatie mbt de levering. Ik moest tot 's morgens 9 uur wachten en zelf bellen om te horen wanneer de levering zou plaatsvinden. De transporteur was trouwens wel prachtig op tijd👍. Zou ik het weer doen? Zeker! Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat en ik kan het iedereen aanbevelen die de natuur een warm hart toedraagt.
ge eskesge eskes
17:13 06 Oct 21
Prima service van deze leverancier groendak, persoonlijke benadering en snel en adequaat reagerend op vragen. Aanbevolen!
L GVL GV
06:30 29 Sep 21
Great experience with the whole process, from ordering to delivery of the green roof!
Arco van EckArco van Eck
11:29 20 Sep 21
Van het eerste contact tot het aan het leveren en installeren een prima verstandhouding.Komen hun woord na.
Derek BruceDerek Bruce
09:11 16 Sep 21
Great professionals, great product and great service
I MI M
15:20 06 Sep 21
Heel behulpzaam, nu een mooi groen sedum dak. Goed geregeld! 👍👌
Erik OudenampsenErik Oudenampsen
10:28 23 Jun 21
Voor mijn schuurdak van 8 m2 was dit een mooie facelift, een uitbreiding van je tuin en ook nog eens goed voor het opvangen van stortbuien. Na de aanleg in een droge week 3 keer in de avond besproeid. Sindsdien doet de sedummat het met wat er uit de hemel valt, en staat het inmiddels in bloei. Kortom een verrijking in vele opzichten. Ik kijk iedere dag even hoe mijn nieuwe tuintje er bij staat.Levering verliep volgens afspraak, alles paste op 1 pallet (zie foto). Nog wel gebeld over de drainagemat (leggen tot aan de dakrand). Zie hier het resultaat na 5 dagen en 3 weken.
js_loader

Over ons

Het Groene Loket is groendaken leverancier en activeert & begeleidt samen met partner organisaties, bewoners(groepen) bij de opzet en uitvoering van wijkaanpakken, aanschaf en eventuele subsidieaanvraag. 

© 2022 Het Groene Loket. All Rights Reserved.

Contact

Amsteldijk 216
1079LK Amsterdam
020 7720488
info@hetgroeneloket.nl 
Neem contact op>>

Volg ons op Social Media