Winactie!

Dien je offerte aanvraag voor 1 augustus in via onderstaand formulier. Vermeld de vouchercode en je doet automatisch mee met onze winactie. Je maakt kans op een lichtgewicht ‘Alles in één’ DIY aanlegset‘ t.w.v. €1.000,- . Bekijk de voorwaarden.

20% korting op je groendak aanlegset.

20% korting op jouw lichtgewicht ‘Alles in één aanlegset’. Je betaalt nu €39,90 incl. BTW i.p.v. €49,90 p/m2. De set is opgebouwd uit drie lagen: drainage, substraatrol en de voor 95% voorbegroeide sedummixmat met 10-12 verschillende plantjes. Een eventuele gemeentelijke subsidie vergoeding tot €50,- p/m2 is hier nog niet van afgetrokken.

Vraag je Greenchoice kortingsvoucher aan >>

LET OP! Kosten voor afwerkmaterialen en transport worden apart berekend.

Dakcontrole & aanleg

Met de aanlegset kun je prima zelf aan de slag. Laat je het groendak toch liever aanleggen? Dat kan ook, vanaf een oppervlakte van 15 m2. Na akkoord op de indicatieve offerte neemt onze dakcoach contact op voor een dakcontrole afspraak. Hier rekenen wij een vergoeding van €49,- voor, welke na aanleg van het groendak op de eindfactuur weer in mindering wordt gebracht.

Groen voor grind kan altijd. Mits je dakbedekking in goede staat is. De lichtgewicht aanlegset weegt verzadigd ca. 60k/m2, het is dus belangrijk dat je dakconstructie dit kan dragen. Dit is zelden een probleem.

Groene keuzes worden beloond

Greenchoice bouwt graag duurzame relaties op. Als klant van Greenchoice spaar je iedere maand een tegoed. En profiteer je van korting op duurzame producten als een groendak én belevenissen in de Samen Greenchoice winkel. Je kunt zelfs extra punten verdienen met jouw groene keuzes als je bijvoorbeeld besluit je contract te verlengen of te kiezen voor Windvangers. Samen maken we Nederland groener!

Groen, koel, biodivers en regenbestendig.

Een groendak beschermt je dak tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur. Ook brengt het verkoeling in de woning en omgeving en zijn er zo nog heel veel meer voordelen.

Aanvraag offerte & Advies

Na invulling van onderstaand aanvraagformulier zenden wij binnen 7 dagen een indicatieve offerte toe. Met de aanlegset kun je gemakkelijk zelf aan de slag. Ga je voor aanleg en ben je akkoord met de indicatieve offerte, dan maken wij graag een afspraak voor een dakcontrole.

Lees voor aanvraag onderstaande algemene voorwaarden goed door.


Informatie & voorwaarden

  • De 20% korting is alleen geldig op de lichtgewicht ‘alles in één aanlegset’.
  • Onder aanvullende kosten vallen transportkosten, dakcontrole, afwerkmaterialen en bijvoorbeeld aanlegkosten.
  • Bewoner draagt bij eigen aanleg de verantwoordelijkheid voor de conditie van het dakleer en de draagkracht van de dakconstructie.
  • Advies vanuit het Groene Loket zonder dak controle is te allen tijde vrijblijvend.
  • De korting is alleen bestemd voor klanten van Greenchoice, optioneel kan gevraagd worden naar het klantnummer.
  • Offertes o.b.v. de Greenchoice kortingsactie zijn geldig t/m 31 augustus.
  • Na het invullen van het deelname formulier ontvang je binnen 7 dagen reactie van Het Groene Loket.
  • Je ontvangt een advies en een indicatieve offerte op maat inclusief de special Greenchoice korting van 20%.
  • Je kunt tot en met 1 augustus genieten van het aanbod en je aanvraag indienen en doet daarmee automatisch mee met de winactie.
  • In augustus maken wij de winnaar bekend.

Partnershipsactie