Over

Het groene loket

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket

Wie zijn wij.. 

Het Groene Loket richt zich op het vergroenen, verkoelen en regenbestendig maken van de leefomgeving, samen met bewoners(groepen). Bewustwording en ondersteuning bij de aanschaf van groendaken spelen daarbij een belangrijke rol. Het Groene Loket richt haar communicatie met name op informatie voorziening, begeleidt bij initiatieven en verzorgt de (eigen) aanleg van groendaken bij bewoners(groepen).

Het Groene Loket is opgericht door kartrekker Tamara van Dijk, samen met haar (kennis)partners, bewoners, ambassadeurs en vergroeners werkt zij aan de doelstelling om Nederland klimaat en daarmee regen-, hitte- en toekomstbestendig te maken.

“Bewoners zijn zich niet bewust van de noodzaak en mogelijkheden om de problematieken ontstaan door klimaatsverandering te adresseren. Groene daken bieden een betaalbare en laagdrempelige product oplossing.”

Het Groene loket is gevestigd in Amsterdam en samen met haar partners actief in heel Nederland.

Missie

Het is onze missie een bijdrage te leveren aan regenbestendig maken van de leefomgeving. Om zo in te spelen op de problematieken ontstaan door klimaatverandering en verstedelijking. Denk daarbij aan wateroverlast, -onderlast, hittestress en luchtvervuiling. Dat klinkt serieus. En dat is het ook. Tegelijkertijd is het hartstikke leuk, want we worden allemaal blij van meer groen en minder overlast.

Het Groene Loket

Amsteldijk 216
1079LK Amsterdam

Neem contact op

020 7720488
info@hetgroeneloket.nl

Heb je een goed idee, een leuke activiteit in de planning, of heb je nog een vraag. Laat het ons weten.

Wil je een offerte ontvangen? Dien dan een aanvraag in.

HET GROENE LOKET

Het Groene Loket als leverancier van groendaken werkt samen met organisaties en bewoners(groepen) aan een groen, koel en regenbestendig Nederland.

Contact

Amsteldijk 216
1079LK Amsterdam
020 7720488
info@hetgroeneloket.nl

Volg @hetgroeneloket op socialmedia

© 2022 Het Groene Loket. All Rights Reserved.