Wat een mooi nieuws dat je voor meer groen gaat! Een groendak kun je dankzij onze lichtgewicht aanlegsets vrij gemakkelijk zelf aanleggen. De sets zijn geschikt voor de meeste platte daken, klik hier voor meer informatie. We attenderen je graag op de aanleginstructie.

Activeer je buren

Het Groene Loket ondersteunt en begeleidt buurtinitiatieven (VVE’s) en begeleidt bij de totstandkoming. Wil jij aan de slag in jouw buurt en gezamenlijk profiteren van een mooie korting? Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg.

Aanleg & dakcontrole

Het is ook mogelijk de aanleg te laten verzorgen door de partners van Het Groene Loket. Wij rekenen een basistarief van €24,- p/m2 incl. BTW excl. verwijderen grind en mogelijke hijswerkzaamheden. Aanleg is mogelijk vanaf ca. 15m2. Het is mogelijk om de conditie van het dak te laten controleren door een dakcoach. Vraag naar de mogelijkheden.

Actievoorwaarden

Heb je een mooie aanbod van ons ontvangen? Dan kun je de aanvraag indienen tot de vermelde actieperiode. Daarna behouden wij ons het recht de korting te laten vervallen.

DOE EEN AANVRAAG