Wat goed dat je voornemens bent een groendak aan te schaffen. Het Groene Loket heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van bewoners(groepen) bij de aanschaf van groene daken.  Je ontvangt na het indienen van je aanvraag meer informatie , persoonlijk advies en een vrijblijvende prijsindicatie. 

Subsidiemogelijkheden

Veel gemeenten en waterschappen stimuleren de aanleg van groene daken met subsidie. Daarmee bespaar je al gauw zo’n 25 euro per m2 groendak. 

Ontdek jouw mogelijkheden >>

 

De lichtgewicht aanlegsets

De meest toegepaste aanlegsets 20mm & 40mm bestaan uit drie lagenen worden aangeleverd op hanteerbare rollen, wat zelf aanleggen gemakkelijk maakt.

Meer over groene daken >>

Eigen aanleg of verzorgde installatie?

Het is even sjouwen, maar je kunt een groendak gemakkelijk zelf aanleggen. Het is belangrijk dat het dakleer in goede conditie is en het dak een gewicht van ca. 55 kg/m2 kan dragen. Dit is over het algemeen geen probleem. Bekijk de aanleginstructie >>. Vanaf 20m2 is het mogelijk het groendak aan te laten leggen. In dat geval vindt er voorafgaand altijd eerst een dakinspectie plaats.  Dien je vrijblijvende aanvraag in en we helpen je graag verder.

In navolging op de markt- en prijsontwikkelingen zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. De prijsstijgingen op transporten en materialen gaan onverminderd door waardoor wij gedwongen zijn hierin mee te bewegen. Helaas betekent dit ook dat wij een deel van deze stijging zullen doorvoeren richting onze afnemers.

DOE EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG


INFO@HETGROENELOKET / 020 77 20 488