Wat goed dat je voornemens bent een groendak aan te schaffen. We helpen je graag verder op weg en vertellen over de voordelen en begeleiden wanneer van toepassing bij de subsidie aanvraag of wanneer je echt wilt uitpakken bij een wijkaanpak. 

Aanleg & dakcontrole

Dankzij onze (lichtgewicht) systemen is de aanleg van een groendak bijna altijd mogelijk. Wel is het belangrijk dat de conditie van het dak in goede staat is, stevig genoeg en er zonlicht op het dak valt. We adviseren je graag bij het aanschaffen van de juiste set en aanleg. Wanneer van toepassing maken wij een afspraak met de dakcoach om een intake te doen, persoonlijk advies te geven en de conditie van het dakleer te controleren.

Een groendak kun je vrij gemakkelijk zelf aanleggen dankzij de sedum cassettes of Alles in één aanleg sets. Bekijk de aanleginstructie. Het is vanaf 20m2 mogelijk de aanleg van het groendak te laten verzorgen. Wij rekenen een basistarief van €24,- p/m2 incl. BTW excl. subsidie, verwijderen grind en mogelijke hijswerkzaamheden. Voorafgaand aan de aanleg voert een dakcoach een inspectie uit. Wanneer van toepassing kunnen wij ook eventuele reparaties en/of vernieuwing verzorgen.

Subsidie

In de meeste gemeente stimuleren de aanschaf met een groendak subsidie die kan oplopen tot €50 p/m2. Op onze subsidiepagina vind je een verzameling van gemeenten en waterschappen met groendak subsidieregelingen.  

Actievoorwaarden

Heb je een mooie aanbod van ons ontvangen? Dan kun je genieten van het aanbod tot de vermelde actieperiode. Daarna behouden wij ons het recht de korting te laten vervallen.

DOE EEN AANVRAAG

INFO@HETGROENELOKET / 020 77 20 488