Webshop

◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket ◦ Het Groene Loket

Een groendak als duurzame oplossing.

Het Groene Loket helpt je bij de aanschaf en levering van jouw groendak. In deze shop vind je diverse sets en producten met (deels) inheemse en niet invasieve sedum, grassen, bloemen en kruiden beplanting die een mooie bijdrage leveren aan een voor jou groene, koele, biodiverse en regenbestendige leefomgeving. 

De lichtgewicht sets worden het meeste toegepast. Een reguliere groendak set is opgebouwd uit drie lagen aangevuld met grindrand, bladvanger en optioneel een wortelwerend folie. Via onze vaste rekentool worden de benodigde materialen en kosten van jouw lichtgewicht groendak automatisch berekend of stel je groendak onderstaand zelf samen. Meld jouw dak aan en ontvang ene persoonlijke prijsindicatie. 

Video afspelen

Alles in één lichtgewicht aanleg set

Een groendak is vrij gemakkelijk zelf aan te leggen. De lichtgewicht sets zijn geschikt voor nagenoeg alle type daken. Let er op dat je dakbedekking in goede staat is en de constructie sterk genoeg. De hanteerbare lagen worden op rol geleverd en zijn gemakkelijk op maat te snijden  Je sluit het dak af met een grindrand of profiel en een beschermer voor je regenwaterafvoer.  

Groendak aanlegsets - van lichtgewicht tot intensief

Groendak totaalpakket

We maken de aanschaf van jou groendak graag zo gemakkelijk mogelijk. Onderstaande Groendak totaalpakketten zijn de meest gebruikelijke aanlegset. 

Aanvullende producten voor de afwerking

Om ervoor te zorgen dat jouw groendak stortbuien optimaal adresseert omsluit je het dak met een vegetatie vrije zone. Zo kan overtollig regenwater versneld afgevoerd worden. Je kunt kiezen uit 4 mogelijkheden: Regulier afsluitgrind, of een luchtzuiverende variant zoals Olivijn of Perzikstenen. Heb je geen dakrand dan gebruik je een dakrandprofiel.

Aanvullende producten voor voeding

Om ervoor te zorgen dat jouw groendak optimaal groeit en bloeit in de zomerperiode adviseren we elke 9 maanden je groendak te bemesten met de speciaal daarvoor ontwikkelde voeding. 

Afvoerbescherming

Een groendak zorgt voor de buffering van regenwater en een verminderde en vertraagde afstoot. Dan is het wel belangrijk dat je afvoer goed doorloopt. Bescherm hem met een bladvanger. 

Aanvullende producten

HET GROENE LOKET

Het Groene Loket, als leverancier van groendaken, werkt samen met organisaties en bewoners(-groepen) aan een groen, koel en regenbestendig Nederland.

Contact

Amsteldijk 216
1079LK Amsterdam
020 7720488
info@hetgroeneloket.nl

Volg @hetgroeneloket op socialmedia

© 2022 Het Groene Loket. All Rights Reserved.