Start direct met vergroenen

Een groendak als duurzame oplossing.

Het Groene Loket helpt je graag op professionele wijze bij de aanschaf van jouw groendak en de aanvraag van de eventuele subsidie. Het Groene Loket stelt kwaliteit en snelheid boven prijs. Dit betekent dat wij kiezen voor het leveren van de beste service en hoogwaardige producten, waar je een leven lang van zult genieten! In deze shop vind je diverse groendak sets en producten die makkelijk zelf aan te leggen zijn. 

Is het dak geschikt?

De lichtgewicht sets zijn makkelijk aan te leggen en geschikt voor nagenoeg alle daken. De intensievere set zijn aanzienlijk zwaarder en vragen om een sterke constructie. Voordat je aan de slag gaat op het dak is het wel belangrijk om de conditie van je dakleer en de draagkracht te controleren. Wil je liever persoonlijk advies en/of jouw groendak laten aanleggen? Dien dan een aanvraag in en we helpen je persoonlijk verder.

Wat je wilt weten..

Een groendak set is opgebouwd uit drie lagen aangevuld met grindrand, bladvanger en optioneel een wortelwerend folie. Het dak vraagt daarnaast 2x per jaar om wat extra liefde, die geef je door het bestrooien met de sedum conditioner en het onderhouden van het dak. Voor het berekenen van het formaat groendak ga je uit van het totaal te begroenen oppervlak incl. grindrand. Lees meer >>

Aankondiging prijsstijging 2022 

In navolging op de markt- en prijsontwikkelingen zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. De prijsstijgingen op transporten en materialen gaan onverminderd door waardoor wij gedwongen zijn hierin mee te bewegen. Helaas betekent dit ook dat wij een deel van deze stijging zullen doorvoeren richting onze afnemers.

 

Leg je groendak aan

Een groendak is dankzij de daartoe bestemde sets makkelijk zelf aan te leggen (wel even flink tillen). De lichtgewicht sets zijn geschikt voor nagenoeg alle type daken. De set bestaat uit drie hanteerbare lagen die gemakkelijk op maat te snijden zijn met een zaag en stanleymes. Je sluit het dak af met een grindrand en beschermer voor je regenwaterafvoer. Dan kan het overtollige regenwater snel afgevoerd worden tijdens een heerlijke Hollandse stortbui.

Lichtgewicht aanlegsets

Intensieve groendak aanlegsets

Herfstactie met warme kortingen

Aanvullende producten voor de afwerking

Wannahaves